Kylling Oppskrifter

kyllingfilet, marinert kylling, kylling bryst og mye mer

RSS 2.0

Verdens beste kyllingfilet i ovn

kyllingfilet


For den mest optimale smaken på en kyllingfilet, steker vi den i ovn. Du skulle kanskje tro at det ikke spilte noen rolle, men det gjør det så absolutt.

Før man Steker en kyllingfilet i ovn, bør man steke fileten i stekepanne op sterk varme først. ca 30 sec på hver side er nok. Dette er for å tette porene i kyllingfileten, så den holder på saften mens den stekes i ovn.

For det beste resultat skal jo fileten marineres. En god marinade er en liten skvett hvitvin (ca 4 ss). Bland med olivenolje, salt, pepper, finhakket løk og hvitløk og hell alt i en plastpose med filetene. Gni godt inn og knyt posen. Må marinere i minimum 1 time, men er best om den kan marinere over natten i kjøleskapet.

Når det er klart for å legge kyllingfilet i ovn, har du de i en ildfast form. Gjerne legg noen strimler med bacon over filetene… Det gjør bare maten mere innholdsrik. Legg ved noen potetbåter og løk båter rundt filetene og stek i ovn på 200 grader i ca 15-25 minutter, avhengig av ovn og størrelse på filetene.

Dette er bare en av mange kylling oppskrifter du har å velge mellom. Flere finner du i menyen på høyre side.

VN:F [1.9.7_1111]
Rating: 7.0/10 (6 votes cast)
VN:F [1.9.7_1111]
Rating: +2 (from 2 votes)
Verdens beste kyllingfilet i ovn, 7.0 out of 10 based on 6 ratings
admin


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>